De Groot Camerasystemen

CO2 Prestatieladder

Roan Beheer Heerewaarden B.V.

In 1994 is het bedrijf onder de naam Roan Beheer Heerewaarden B.V. gestart. Het bedrijf is een financiële holding die een 2-tal werkbedrijven in financieel beheer heeft. Te weten:

a.    De Groot Aanneming Verhuur B.V.
In 1994 is het bedrijf onder de naam De Groot Aanneming Verhuur B.V. gestart. Met name de eerste jaren bestond het werk hoofdzakelijk uit grondwerkzaamheden, zoals het aanleggen riolering en bestratingen, het graven van sleuven en het leggen van kabels. Inmiddels is De Groot Camerasystemen B.V. gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en beheren van vaste camerasystemen op basis van bedraadden infrastructuren zoals glasvezel, coax en UTP, en het opzetten en onderhouden van beveiligde draadloze infrastructuur.
 Het bedrijf is inmiddels een belangrijke speler en bedreven om vast-, draadloos-, mobiel-, en flexibel cameratoezicht binnen gemeenten te realiseren met een gedegen camera-, radio/wifiplan. Dit behelst niet alleen de mogelijkheid om semipermanent cameratoezicht te realiseren ter voorkoming van verstoring van de openbare orde, maar dat tevens de mogelijkheid biedt om snel te expanderen met mobiel-, en flexibel cameratoezicht tijdens terugkerende evenementen.
Uitgaande van de rol van De Groot Camerasystemen waarbij o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap kernwaarden zijn is ook het thema milieu een belangrijk aspect.  Het behoud van ons welzijn is direct afhankelijk van het milieubeleid van bedrijven en organisaties in de samenleving.
 De CO₂ footprint van een organisatie en het beleid om deze terug te dringen binnen haar directe en indirecte invloedsfeer vormt een belangrijk speerpunt als het om milieubeleid gaat. Daarbij is het voor een organisatie zoals De Groot Camerasystemen een goede benadering om haar maatschappelijke betrokkenheid inzichtelijk te maken.
 Op de website benadrukt De Groot Camerasystemen ook het gegeven dat zij op maatschappelijk vlak een belangrijke rol speelt. Transparantie op het gebied van haar duurzaamheidsbeleid is hierbij een mooi vertrekpunt waarbij dit voorstel zich zal richten op het CO₂ beleid.

 b.    Camstrum B.V.
In 1998 is het bedrijf onder de naam Secure B.V. opgericht en 2016 is de handelsnaam gewijzigd in Camstrum B.V. De activiteiten van het bedrijf zijn het exploiteren van een webshop en de in- en verkoop van camera’s, beveiligingsartikelen en aanverwante artikelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in detailhandel via postorder en internet in non-food.
 Uitgaande van de rol van Camstrum B.V. waarbij o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap kernwaarden zijn is ook het thema milieu een belangrijk aspect.  Het behoud van ons welzijn is direct afhankelijk van het milieubeleid van bedrijven en organisaties in de samenleving.
De CO₂ footprint van een organisatie en het beleid om deze terug te dringen binnen haar directe en indirecte invloedsfeer vormt een belangrijk speerpunt als het om milieubeleid gaat. Daarbij is het voor een organisatie zoals Camstrum B.V. een goede benadering om haar maatschappelijke betrokkenheid inzichtelijk te maken.
 Op de website benadrukt Camstrum B.V. ook het gegeven dat zij op maatschappelijk vlak een belangrijke rol speelt. Transparantie op het gebied van haar duurzaamheidsbeleid is hierbij een mooi vertrekpunt waarbij dit voorstel zich zal richten op het CO₂ beleid.
 In verband met een duidelijke afbakening van de organisatiegrenzen is gekozen om de certificering voor de CO₂ prestatieladder op holding niveau te laten plaatsvinden. Alle GHG- emissies gegenereerd door activiteiten van De Groot Camerasystemen B.V. en Camstrum B.V. worden bij de Roan Beheer Heerewaarden B.V. ondergebracht.


 CO2 Prestatieladder

Aankondiging start CO2-prestatieladder
Deelname initiatieven Conform 3D1 en 3D2
Communicatieplan CO2 Roan
3.C.1 Nieuwsbrief Roan 2017-1
3.C.1 Nieuwsbrief Roan 2017-S2
3.C.1 Nieuwsbrief Roan 2018-S1
CO2 voortgangangsverslag en energieactieplan 2016-V2
CO2 voortgangangsverslag en energieactieplan 2017
CO2 voortgangangsverslag en energieactieplan 2017-S1
CO2-bewust certificaat 2017

Contact

Neem voor vragen gerust contact met ons op.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie geven.
Info@degrootcamerasystemen.nl

Onze adresgegevens:

Roan beheer B.V.
Voorneseweg 8 A
6624 KR Heerewaarden
0487-572127