De Groot Camerasystemen

Sponsoring

Doordat we gevestigd zijn in de Bommelerwaard, zijn we ook verbonden met deze streek. Niet alleen op heemkundige basis, maar juist ook op sociaal en cultureel gebied. Wij dragen de lokale verenigingen dan ook een warm hart toe. Sponsoring vinden wij een mooie vorm van ondersteunen. 


Al 15 jaar zijn wij hoofdsponsor van VV Hurwenen.Deze voetbalvereniging heeft een belangrijke functie  in de gemeenschap. Ook sociaal staat VV Hurwenen op de kaart, de club biedt nl. niet alleen sportiviteit aan jong en oud, maar ook op cultureel gebied kan de vereniging haar mannetje staan, want de organisatie van grote evenementen met grote artiesten is de club niet vreemd. Wij dragen deze vereniging dan ook een warm hart toe.Wij zijn er trots op om ook het G-team van voetbalvereniging VV Hurwenen te ondersteunen. Deze enthousiaste voetballertjes vormen een sportief team dat gaat voor de winst, maar een verliesje ook goed kan incasseren. 

Ook dragen wij ons steentje bij aan de lokale cultuur. Herivvarda Pipes en Drums is een zeer actieve vereniging die de Schotse doedelzak muziek hoog in het vaandel heeft staan. De keuze voor de naam Herivvarda schuilt in een historische achtergrond, dit is nl. de Latijnse naam voor Heerewaarden.
Leeuwen for Life; ​Een team van 9 wielrenners en 2 begeleiders uit West Maas en Waal die van 1 t/m 8 september 2013 de loodzware tocht Tour for Life hebben gereden. Ter ondersteuning aan Artsen zonder Grenzen, voor publiciteit van de wielrenclub RTV de Leeuwen én voor de persoonlijke uitdaging. Dit alles ondersteund door heel veel sponsors uit West Maas en Waal en omstreken, waaronder De Groot Camerasystemen B.V.