De Groot Camerasystemen

Veiligheid en gezondheid

De Groot Camerasystemen B.V. is gekwalificeerd en gecertificeerd en werkt conform de geldende ISO en VCA* normen binnen de installatiebranche en civiele techniek. Dit doen wij, omdat wij kwaliteit, veilig en gezond werken hoog in het vaandel hebben staan.
 
‘We zien het als een belangrijk onderdeel van onze professionaliteit om deze richtlijnen te hanteren. Dit komt ten goede aan onze medewerkers, maar ook aan onze klanten c.q. opdrachtgevers’
 
Bij het monteren en installeren van zowel vaste,- als tijdelijke mobiele camerasystemen langs openbare wegen, voetpaden, fietspaden en/of naast spoor-, trambanen met onze eigen hoogwerkers, worden de nodige signalen aangebracht zodoende de werk-zone te begrenzen en op een veilige manier te kunnen werken.
 
De van kracht zijnde normen en benodigde (optische) veiligheidsvoorzieningen worden hierbij natuurlijk in acht genomen. Zo zijn onze eigen hoogwerkers standaard voorzien van achteruitrij-alarm, zwaailamp, flitsers en verkeersborden op de achterzijde.
 
Herkenbaarheid medewerkers
De medewerkers die worden ingezet zijn herkenbaar aan oranje werkkledij met fluorescerend vermogen en reflecterende striping. De bedrijfsauto’s van De Groot Camerasystemen – waaronder werkbussen, bakbussen en hoogwerkers – zijn tevens oranje van kleur.