De Groot Camerasystemen

Kwaliteit en certificering

De Groot Camerasystemen B.V. garandeert kwaliteit en veiligheid vanuit eigen vakmanschap met persoonlijke aandacht voor klant en eindgebruiker.

Sinds de begindagen van ISO en VCA zijn wij, als één van de eerste partijen in Nederland, gecertificeerd voor zowel ISO-9001 als VCA*. Binnen ons geïntegreerde kwaliteitssysteem is hierbij een juiste projectdocumentatie van vitaal belang.

Certificering volgens de BRL Camera Toezicht Openbare plaatsen geeft u als klant de garantie dat de installatie integer en op correcte wijze wordt opgeleverd. Als bewijs hiervoor ontvangt u een installatiecertificaat voor uw cameraproject.

Van aanvraag tot aan nazorg krijgt uw project de aandacht en kwaliteit die u mag verwachten van een gecertificeerd bedrijf en u kunt erop vertrouwen dat evt. verbeterpunten van uw kant, serieus en correct worden behandeld.

Daarnaast is er vanuit werkvoorbereiding en uitvoering veel aandacht voor veiligheid en nemen we middels project opstartvergaderingen met alle betrokken partijen, de uitvoeringsbijzonderheden door, waarna onze uitvoerders en voormannen vervolgens toezien op een vlekkeloze, veilige en efficiënte uitvoering van uw project door middel van een strakke opvolging van de verschillende processtappen. Natuurlijk beschikken zij over de juiste ervaring, diploma's, instructies, gereedschappen en materieel, zoals onder andere meetinstrumenten en overige arbeidsmiddelen om het werk in één keer goed te doen, zoals het hoort !

Social Return on Investment:
Naast de ISO, VCA en MVO certificeringen zijn we als bedrijf erkend door SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) voor ons elektrotechnisch installatiewerk. In samenwerking met opleidingsbedrijf Installatiewerk en Kenteq (Kenniscentrum voor Technisch vakmanschap), nemen we onze verantwoordelijkheid in de branche, om door middel van leermeesterschap en stageplekken, de instroom van jong en enthousiast talent te garanderen.

Sinds 2016 zijn wij gecertificeerd volgens de CO2 prestatieladder niveau 3 en in bezit van het CO2 Bewust certificaat.

Onze kwaliteit is uiteraard gewaarborgd in onze ISO 9001, BRL procescertificaat CCTV, VCA, CO2 bewust certificaat en MVO certificering.

Links
Alle documenten aangaande de CO2 Certificering
Het CO2 Bewust certificaat