De Groot Camerasystemen

Nieuws

Gemeente Maassluis krijgt nieuwe slimme ogen voor een duurzame veiligheid binnen haar gemeente.
Maassluis/ Heerewaarden – De gemeente Maassluis heeft een nieuwe Verrijdbare Mobiele Camera Unit (VMCU) van De Groot Camerasystemen in gebruik genomen. Deze ultramoderne en energiezuinig mobiele camera kan wel tot 40 dagen geruisloos, zonder vaste voeding, een omgeving of gebouw monitoren en haarscherpe videobeelden met de nieuwste communicatietechnologieën opslaan of versturen naar de meldkamer.


Toename veiligheidsgevoel dankzij camera's in publieke ruimtes
Camera's in publieke ruimten vergroten de veiligheidsbeleving voor inwoners, bezoekers en ondernemers. Verstoringen van openbare orde en veiligheid worden vroegtijdig opgemerkt en er is een effectievere en efficiëntere toezicht. Rob de Groot van De Groot Camerasystemen laat ons een innovatief camerasysteem zien wat zorgt voor optimale veiligheid.


Truckpulling Nederhemert krijgt primeur Verrijdbare Mobiele Camera Unit
De Gemeente Zaltbommel is tot aanschaf overgegaan van onze VMCU (Verrijdbare Mobiele Camera Unit) en Truckpulling Nederhemert krijgt de primeur.


Ondernemen Doen We Zo
Ondernemen Doen We Zo – een actueel, persoonlijk en ondernemend programma bij RTL 7.


Axis Solution Partner Silver


Uitbreiding van ons wagenpark!!


In de prijzen gevallen !!


Camera's Barendrecht


Parkeerbeheer Rotterdam


Social Media
Mobiel cameratoezicht


Safety & Security Amsterdam 2015 (SSA 2015)
Afgelopen maand stonden wij op de alweer 5e editie van dé beurs op het gebied van veiligheid: Safety & Security Amsterdam 2015 (SSA 2015). Als dé professional op het gebied van camerabeveiliging 


Appelpop en Fruitcorso


Cameratoezicht Houten


SSA 2015
Stand 08.54
SSA2015 Safe & Security Amsterdam