De Groot Camerasystemen

Camerasysteem gemeente

De Groot Camerasystemen heeft alle expertise in huis voor succesvolle cameraprojecten voor gemeenten. Vanaf de grondwerkzaamheden tot aan het inregelen van de camera’s nemen wij onze relaties het hele traject uit handen. Onze geïntegreerde aanpak, gebaseerd op een zorgvuldig vooronderzoek, is efficiënt en kostenbesparend.

De Groot Camerasystemen B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en beheren van vaste camerasystemen op basis van bedrade infrastructuren zoals glasvezel, coax en UTP, maar ook het opzetten van beveiligde draadloze infrastuctuur is ons niet vreemd.

We zijn bedreven om vast-, draadloos-, mobiel-, en flexibel cameratoezicht binnen gemeenten te realiseren met een gedegen camera-, radio/WiFi plan wat niet alleen behelst; de mogelijkheid om semi-permanent cameratoezicht te realiseren ter voorkoming van verstoring van de openbare orde, maar dat tevens de mogelijkheid biedt om snel te expanderen met mobiel-, en flexibel cameratoezicht tijdens terugkerende evenementen en dit alles, zonder dat hiervoor grote investeringen benodigd zijn…. lees hierover verder op het tabblad "Diensten".
 
Communicatie in-, en extern
De Groot Camerasystemen is door haar korte en directe in- en externe communicatielijnen een open, eerlijke en betrouwbare partner, waardoor we direct kunnen anticiperen op gestelde vragen c.q. wijzigingen.Onze optimale communicatie en jarenlange ervaring zal een succes zijn voor een vlekkeloze samenwerking en realisatie van mooie en complexe camerasystemen.